Tel.: 0729 823 200

„Mert a könyvek világa hatalmas, nagy világ, boldog azilum, üdülés és menedékhely a mindennapok világa elől!” - Herbert George Wells

CarpeLibrum.ro - online erdélyi magyar könyvtér - webshop
A balkáni tahó

A balkáni tahó

RON 23.00
1 Raktáron

Kelet és Nyugat ellentétéről már sokan írtak, azonban úgy, hogy annak gyökereit, hatásait és következményeit a saját bőrünkön érez­zük, kevesen. drMáriás jól megismerte a Balkánt, néprajzkutatóként nem egy hegyet járt be, s nem egy őshonos családdal, társasággal ta­lálkozott. De hasonlóképpen a Nyugatot is megjárta, ahol a fiatalok autonóm közösségekben, foglalt házakban és klubok­ban próbálják megtalálni saját identitásukat, s megteremteni a szabadságukat.
Az író e két világ kölcsönös meg nem értésének tragikomédi­áját írta meg legújabb regényében, mely lebilincselő történe­tein keresztül ad választ arra, hogy hol is élünk mi itt nyugat és kelet között a 21. század elején, s hogy milyen álmok és valóságok között választhatunk. Ebben a hol rejtőien fordula­tos, hol örkényien groteszk, hol vianos hevületű, hol kemény bukowskis szarkazmusú lehengerlő szövegfolyamban mind­azzal találkozhatunk, ami csak egy szédületes, vérbeli kelet-európai dadaista akciófilmben látható.

Szerző: drMáriás
Kiadó: Noran Könyvesház, 2012
240 oldal, keménytáblás papírborítóban
új állapotban

© CarpeLibrum - 2019
Tel.: 0729 823 200

fb icon carpelibrum

 

 

Webfejlesztés: Digital Studio

 

Hírlevél

Az űrlap kitöltésével Ön elfogadja a weboldal adatvédelmi irányelveit és a benyújtott információk tárolását!

A carpelibum.ro weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom