Tel.: 0729 823 200

„Mert a könyvek világa hatalmas, nagy világ, boldog azilum, üdülés és menedékhely a mindennapok világa elől!” - Herbert George Wells

CarpeLibrum.ro - online erdélyi magyar könyvtér - webshop
Bűvös mesetorna

Bűvös mesetorna

RON 19.00

Megérkezett ​az első gyerekeknek szóló zenés, mozgásfejlesztő DVD és mesekönyv! Az egyedi ötleten alapuló, vadnyugati környezetben játszódó 77 perces fim célja, hogy a humor, a zene és a mese erejével bevonja és megmozgassa a képernyő előtt ülő kicsiket és nagyokat. A gyakorlatokat Alexandra lépésről lépésre tanítja meg a filmben szereplő gyerekseregnek, ezáltal a készülékek előtt ülő gyerekek is könnyen lekövethetik azokat. Részesévé válhatnak a meséknek, a koreográfiáknak – az Alma Együttes ehhez a kiadványhoz írt zenéjével.

„Ezzel a "2 az 1-ben” DVD film/könyv kiadványunkkal kísérletet tettünk arra, hogy miként lehet „gyermek nyelven” eljuttatni hozzájuk a mozgás szeretetét és ezáltal elősegíteni megfelelő testi, lelki fejlődésüket, levezetni energiáikat.
A film teljes anyagát megelevenítő könyv segítségével pedig – akár esténként lefekvés előtt is – felidézhetjük a közös, móka élményeit, elbeszélgethetünk gyermekeinkkel s a szerintem roppant szellemes és látványos illusztráció kiváltotta asszociációkról is. Őszintén remélem, hogy sok család szeretni fogja kiadványunkat!" (Béres Alexandra)

„Gyermekkoromban csak azt éreztem, hogy jó sportolni, és valamiféle földöntúli örömöt okoz a mozgás. Mélyeket alszom edzés után, másnap pedig frissen kelek és boldog vagyok… Ha sikerül néhány gyereket sportra, táncra, mozgásra és nevetésre bírni, hát megérte megalkotni a Bűvös Mesetornát!” (Buda Gábor – Alma együttes)

Szerző: Béres Alexandra
Kiadó: Tormasor, 2015
76 oldal, keménytáblás

© CarpeLibrum - 2019
Tel.: 0729 823 200

fb icon carpelibrum

 

 

Webfejlesztés: Digital Studio

 

Hírlevél

Az űrlap kitöltésével Ön elfogadja a weboldal adatvédelmi irányelveit és a benyújtott információk tárolását!