Tel.: 0729 823 200

„Mert a könyvek világa hatalmas, nagy világ, boldog azilum, üdülés és menedékhely a mindennapok világa elől!” - Herbert George Wells

CarpeLibrum.ro - online erdélyi magyar könyvtér - webshop
Demény - Kóbor kalandjaim

Demény - Kóbor kalandjaim

RON 18.00
1 Raktáron

Demény, az első számú magyar celEbvizsla, egyben a legsikeresebb négylábú író és véleményvezér felfedi izgalmakban bővelkedő korai kalandjait, melyek a boldog, gazdis élethez vezettek. Töpihalomnyi filozofikus kérdésre keresi és persze meg is adja a választ: Kutya-e a vizsla? Létezik a Kóborok Köztársasága? Van menekvés a macskamaffia elől? Hogyan mentsd a májadat, ha liba vagy? És természetesen a legfontosabb: van-e szerelem a kukaborogatás árnyékában? Kalandos road movie kutyaszemmel! Imádni fogod. ALAP.

„Szerintem egy szava sem igaz! A menő csajok nem állnak szóba az olyanokkal, mint Demény!" - Fifike, Az Eb Csont Modellügynökség címlaplánya.

„Botrány a macskákat ilyen szörnyetegnek tüntetni fel. Ez a gyűlöletszító kutyamédia uszítása! Ffff." - Micó, macskajogi aktivista.

„Végre valaki, aki le meri írni, mi történik az utcákon! Ideje, hogy a kétlábúak felfigyeljenek ránk!" - Blöki, a Gazdi Nélkül című kóbor kiadvány főszerkesztője.

Szerző: Magos Judit
Kiadó: Libri, 2015
156 oldal, puhafedeles

© CarpeLibrum - 2019
Tel.: 0729 823 200

fb icon carpelibrum

 

 

Webfejlesztés: Digital Studio

 

Hírlevél

Az űrlap kitöltésével Ön elfogadja a weboldal adatvédelmi irányelveit és a benyújtott információk tárolását!