Tel.: 0729 823 200

„Mert a könyvek világa hatalmas, nagy világ, boldog azilum, üdülés és menedékhely a mindennapok világa elől!” - Herbert George Wells

CarpeLibrum.ro - online erdélyi magyar könyvtér - webshop
Dublini vacsorák

Dublini vacsorák

RON 23.00
1 Raktáron

Ella Bradyt szokatlan kéréssel keresi fel egykori egyetemi évfolyamtársa: forgassanak filmet Dublin egyik híres éttermének, a Quentinsnek negyvenéves történetéről. A magánéletében éppen változásokat megélő tanárnő így emberi örömök és fájdalmak, üzleti sikerek és felemelkedések nyomába ered.
Az étterem személyzetének és vendégeinek meséi közül kiemelkedik Patrick és Brenda Brennan története, akik megteremtették a Quentins legendás hírnevét, ám kicsit közelebbről megvizsgálva még az ő életük sem olyan, amilyennek látszik - ahogy az Ella Brady felkavaró szívtipró múltja és jelene körül is számtalan kérdőjel sorakozik.


Maeve Binchy korábbi sikerkönyveinek szereplői közül néhányan - akár egy kedves étterem visszatérő vendégei - újra felbukkannak e regény lapjain. Ám a Dublini vacsorák nemcsak a rajongókat kápráztatja el, hanem azok számára is garantált szórakozást ígér, akik csak most fedezik fel ezt a magával ragadó, fordulatos, humorral és rengeteg bájjal fűszerezett írói világot.

Szerző: Maeve Binchy
Fordító: Szabó Kitty
Kiadó: Alexandra, 2008
414 oldal, puhafedeles
szép állapotban

© CarpeLibrum - 2019
Tel.: 0729 823 200

fb icon carpelibrum

 

 

Webfejlesztés: Digital Studio

 

Hírlevél

Az űrlap kitöltésével Ön elfogadja a weboldal adatvédelmi irányelveit és a benyújtott információk tárolását!

A carpelibum.ro weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.