Tel.: 0729 823 200

„Mert a könyvek világa hatalmas, nagy világ, boldog azilum, üdülés és menedékhely a mindennapok világa elől!” - Herbert George Wells

CarpeLibrum.ro - online erdélyi magyar könyvtér - webshop
Obama

Obama

RON 18.00

A kampányról üzletembereknek

Meghallani és megérteni a kor szavát, kommunikálni a tömegekkel, megszerezni a tömegek támogatását - hol lehet ezt ma megcsinálni? Természetesen az interneten. Obama tudta ezt és nyert.
Nyerni akarunk mi is?
Bőgel György Professor of Management, CEU Business School

Két hibát lehet elkövetni. Az egyik, ha elhisszük, hogy a gazdaság és a politika hasonló logika mentén működik, és ha mondjuk a gazdaságot már jól ismerjük, mindent tudunk a politikáról is. A másik, ha nem vesszük figyelembe azokat az innovációkat, amelyek a politikában vagy a gazdaságban születnek, és hasznosak lehetnek a másik alrendszerben is. Ez a könyv segíthet abban, hogy a második hibát egyetlen gazdasági döntéshozó se követhesse el.
Török Gábor politológus, BCE-Vision

Obama megértette: a fentről lefelé irányuló hatalomnál sokkal hathatósabb összefogni és mozgósítani egyszerű emberek millióit. Ehhez át kell engedni a kontroll jelentős részét, de az Internet adta lehetőségek következetes és kiterjedt alkalmazásával ez sem lehetetlen. Hogy az egy teljesen más világ? Ezt csak az tudja megítélni, aki megpróbálja alkalmazni a könyvben bőven fellelhető tanulságokat.
Novák Péter ügyvezető, Kirowski

Szerző: Barry Libert, Rick Faulk
Fordító: Rohonyi András
Kiadó: Akadémiai, 2009
213 oldal, keménytáblás

© CarpeLibrum - 2019
Tel.: 0729 823 200

fb icon carpelibrum

 

 

Webfejlesztés: Digital Studio

 

Hírlevél

Az űrlap kitöltésével Ön elfogadja a weboldal adatvédelmi irányelveit és a benyújtott információk tárolását!