Tel.: 0729 823 200

„Mert a könyvek világa hatalmas, nagy világ, boldog azilum, üdülés és menedékhely a mindennapok világa elől!” - Herbert George Wells

CarpeLibrum.ro - online erdélyi magyar könyvtér - webshop
Pest-budai séták

Pest-budai séták

RON 30.00
1 Raktáron

 

Magánmesék közterekről

 

Akarnak Fábry Sándorral várost nézni, Pál Feri atyával libegőzni, Sebestyén Mártával templomtoronyba mászni, Kokóval Kőbányán kirándulni?

Vagy csak megtudni mit gondolnak a szülőföldről, kötődésről, otthonérzetről? Sétakötetünk segítségével valódi kalandtúrán vehetnek részt az olvasók, különleges helyszíneket fedezhetnek fel, miközben megismerhetik neves emberek életének legfontosabb színtereit.

Huszonhárom kerület – huszonhárom híres ember. Az 1,7 milliós főváros új arca tárul az olvasó elé. Turisztikai nevezetességek, kultúrtörténeti szempontból fontos emlékek és feltáratlan, eldugott értékek neves személyiségek tálalásában – ahogy még senki sem látta.

Térképen ábrázoltunk minden útvonalat, fotókon a sétatársaink számára kedves helyszíneket. Fogják e szubjektív bedekkert, és tartsanak velünk!

 

Szerkesztette: Halász Csilla
Kiadó: Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó, 2012
423 oldal, füles, puhafedeles
új állapotban
illusztrált

© CarpeLibrum | 2019 – 2021
Tel.: 0729 823 200

fb icon carpelibrum

 

 

Webfejlesztés: Digital Studio

 

Az űrlap kitöltésével Ön elfogadja a weboldal adatvédelmi irányelveit és a benyújtott információk tárolását!

Feliratkozás

A carpelibum.ro weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.