Tel.: 0729 823 200

„Mert a könyvek világa hatalmas, nagy világ, boldog azilum, üdülés és menedékhely a mindennapok világa elől!” - Herbert George Wells

CarpeLibrum.ro - online erdélyi magyar könyvtér - webshop
Utolsó kívánság

Utolsó kívánság

RON 25.00
1 Raktáron

A regény egy közönséges, bár az idő múlásával egyre bizarabb nap története, amelyben Jack Dodds, a londoni hentes végakaratának végrehajtására legközelebbi barátai és mostohafia indulnak útnak, hogy hamvait a tengerbe szórják. Jack özvegye nem kíséri el őket, bár azt csak ő tudja, miért. A szereplők nemcsak a valóságos úton, hanem a múltjukon is végigutazva jutnak el a célig. A szerző az egyetemes emberit is megmutatja egy igazán sajátos londoni (cockney) világ alakjain keresztül. Megindító, humoros és nagyon emberi.
A szerzőtől magyarul eddig csak a Lápvilág című kötet jelent meg. Az Utolsó kívánság a hatodik, kiadója szerint talán a legtöbb meglepetést ígérő regénye, amelyben hétköznapi embereket állít elénk, életük és érzéseik mindennapi bonyolultságában. Eddig húsz nyelvre fordították le. 1996-ban e műve a Booker Prize nyertese volt.

Szerző: Graham Swift
Fordító: Széchenyi Kinga
Kiadó: Helikon, 1998
286 oldal, keménytáblás
szép állapotban

© CarpeLibrum - 2019
Tel.: 0729 823 200

fb icon carpelibrum

 

 

Webfejlesztés: Digital Studio

 

Hírlevél

Az űrlap kitöltésével Ön elfogadja a weboldal adatvédelmi irányelveit és a benyújtott információk tárolását!

A carpelibum.ro weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.
További információk Elfogadom Elutasítom