Tel.: 0729 823 200

„Mert a könyvek világa hatalmas, nagy világ, boldog azilum, üdülés és menedékhely a mindennapok világa elől!” - Herbert George Wells

CarpeLibrum.ro - online erdélyi magyar könyvtér - webshop

Jelen honlap fenntartója (Carpe Librum Kft.) vállalja, hogy a honlapon regisztráció vagy hírlevélre való feliratkozás során személyes adatot nyújtó személy (Felhasználó) adatait bizalmasan, a személyes adatok védelméről szóló jogszabályoknak megfelelően kezeli.


A felhasználó jogai:
Felhasználó személyes adatainak kezeléséről tájékoztatást kérhet. A kérelmet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell elküldeni. A kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb 30 napon belül írásban megadjuk a kért tájékoztatást.

Felhasználó kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


Adatkezelés:

Jelen honlap fenntartója (továbbiakban: Carpe Librum Kft) vállalja, hogy a honlapon regisztráció vagy hírlevélre való feliratkozás során személyes adatot nyújtó személy (továbbiakban: Felhasználó) adatait bizalmasan, a személyes adatok védelméről szóló jogszabályoknak megfelelően kezeli.

Felhasználó kijelenti, hogy a regisztrációhoz, illetve a hírlevélre való feliratkozáshoz szükséges személyes adatainak megadásával önkéntesen hozzájárul, hogy adatait kezeljük, gyűjtsük, rögzítsük, tároljuk, rendszerezzük, felhasználjuk. Felhasználó a hírlevélre való feliratkozással kifejezetten és közvetlenül hozzájárul, hogy direkt marketing célú, elektronikus hírlevelet küldjünk Felhasználó részére.

Felhasználó a megadott adatai függvényében postai úton, telefonon, illetve e-mailen kaphat megkeresést.


A kezelt adatok köre:

A regisztrációhoz, illetve a hírlevélre való feliratkozáshoz kötelezően, ill. választhatóan megadott adatok, különösen Felhasználó neve és e-mail címe.


Hozzájáruló nyilatkozat visszavonása:

Az adatkezelést Felhasználó hozzájáruló nyilatkozatának visszavonásával megszüntetheti. Felhasználó hozzájáruló nyilatkozatát bármikor korlátozás és indokolás nélkül, ingyenesen visszavonhatja (leiratkozás), a személyes adatok módosításánál, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címére küldött e-maillel, úgy hogy Felhasználót egyértelműen azonosítani tudjuk. Felhasználó visszavonó nyilatkozatát követően haladéktalanul töröljük Felhasználó minden megadott személyes adatát és Felhasználó részére a továbbiakban nem küldünk megkeresést.


Adatvédelem:
Carpe Librum Kft. gondoskodik Felhasználó személyes adatainak biztonságáról, védi Felhasználó személyes adatait különösen a jogosulatlan hozzáféréstől, a megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen. A személyes adatokat Felhasználó kifejezett hozzájárulása nélkül nem adjuk tovább harmadik személynek.

 

© CarpeLibrum | 2019 – 2021
Tel.: 0729 823 200

fb icon carpelibrum

 

 

Webfejlesztés: Digital Studio

 

Az űrlap kitöltésével Ön elfogadja a weboldal adatvédelmi irányelveit és a benyújtott információk tárolását!

Feliratkozás

anpc sal1 1

anpc sol

A carpelibum.ro weboldal legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el számítógépén.